...

Hukuk Fakültemiz, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize uluslararası deneyimler kazandırmayı amaçlayan Erasmus+ Programı ile Avrupa’daki çeşitli üniversitelerle işbirliği yapmaktadır. Bu program, Avrupa Birliği tarafından desteklenmekte olup, yükseköğretim kalitesini artırmayı ve mezunlarımızın işgücü piyasasındaki rekabet gücünü yükseltmeyi hedeflemektedir.
Erasmus+ Programı sayesinde, öğrencilerimiz Avrupa’daki saygın hukuk fakültelerinde eğitim alabilir, farklı hukuk sistemlerini yakından tanıma fırsatı bulabilir ve akademik birikimlerini uluslararası bir çerçevede zenginleştirebilirler. Aynı zamanda, fakültemiz bu program aracılığıyla akademik personelimiz için öğretim ve araştırma faaliyetlerinde uluslararası işbirlikleri kurma olanağı sağlamaktadır.
Fakültemizin Erasmus+ kapsamında anlaşmalı olduğu üniversiteler şunlardır:

• Universitatea Babeș-Bolyai (Romanya)
• Università degli Studi dell’Insubria (İtalya)
• Universidade de Coimbra (Portekiz)

Program hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvurularınızı yapmak için üniversitemizin web sitesindeki Erasmus+ sekmesini ziyaret edebilir ya da Uluslararası Öğrenci Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.